Siirry sisältöön

Accountor TyövuoroVelho lisäsi asiakastyytyväisyyttä digitaalisella muotoilulla

Accountor TyövuoroVelho lisäsi asiakastyytyväisyyttä digitaalisella muotoilulla

DIGITAALINEN MUOTOILU I VISUAALINEN MUOTOILU

 

Accountor TyövuoroVelho, työajan hallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys, valitsi Rock My Business -yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Yhteistyö perustui digitaaliseen muotoiluun, jossa verkkosivuston käyttöliittymä ja sen myötä syntyvää asiakaskokemusta kehitettiin. Samassa yhteydessä muotoiltiin myös kaikki visuaaliset elementit vastaamaan TyövuoroVelhon tavoitteita.

TyövuoroVelho halusi helppokäyttöisen käyttöliittymän. Tarpeiden määrittelemisen jälkeen TyövuoroVelho etsi luotettavaa kumppania, joka kykeni ymmärtämään heidän liiketoimintaansa samoin kuin asiakkaitaan.

Meille tärkeintä oli löytää luova kumppani, johon voimme luottaa. Rock My Businessillä oli selkeä käsitys liiketoiminnastamme ja asiakkaistamme. Petteri Nenonen, TyövuoroVelho

 

Digitaalisen ja visuaalisen muotoilun lisäksi TyövuoroVelholle toteutettiin viestintäsuunnitelma. Tavoitteena oli luoda aito synergia kaikkien käytettävien viestintäkanavien välille.

Muotoilu helpotti työtämme monesta näkökulmasta. Petteri Nenonen

 

TyövuoroVelho oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Rock My Busineksen kanssa. Rock My Business paransi huomattavasti TyövuoroVelhon käyttöliittymää, joka teki koko prosessin helpommaksi sekä työntekijöille että asiakkaille. Uusi käyttöliittymä lisäsi palvelun laatua ja mahdollisti TyövuoroVelhon työntekijöille tehokkaamman työskentelyn.

Yhteistyö kehitti näkyvyyttämme ja uusi järjestelmä helpotti markkinointia sekä myyntiä. Uusi järjestelmä paransi myös asiakastukipalveluamme. Meille tärkein indikaattori menestykselle on nähdä asiakastyytyväisyyden kasvavan ja näin tapahtui. Petteri Nenonen

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

 Jos jokaisessa meissä asuisi pieni karvialainen, Porilla, Satakunnalla ja Suomella ei olisi mitään hätää!

Timo Aro, muuttoliiketutkija ja valtiotieteiden tohtori, Satakunnan Kansa 18.9.2019

Vieritä ylös