Siirry sisältöön

Janne

Janne

JANNE RAUHALA

Janne on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (markkinointi) sekä tradenomi AMK (tuotantotalous).


ERITYISOSAAMINEN

  • Kokonaisuuksien ymmärtäminen ja johtaminen
  • Strateginen ymmärrys ja suunnittelu, strategian johtaminen, liiketoiminnan kehittäminen
  • Konseptien (kiinteistöt ja liiketoiminta/business) suunnittelu
  • Brändien rakentaminen ja johtaminen
  • Markkinointistrategioiden ja -suunnitelmien toteutus
  • Sisällöntuotanto (tekstisisällöt, tarinat, yritysten nimet ja sloganit)
  • Ideointi, liikkeellepaneminen, muutoksen aikaansaaminen, ongelmanratkaisu
  • Rohkeus ja häpeilemättömyys – intohimo ja innostaminen

 

AIKAANSAANNOKSIA ROCK MY BUSINEKSESSA VUODESTA 2011 LÄHTIEN

Yli 300 asiakasta ja menestystarinaa erikokoisille ja useiden eri toimialojen yrityksille.

Muutamia merkittäviä asiakkaita sekä projekteja:


OLEN YRITTÄJÄ

Perustin Rock My Busineksen syksyllä 2011 ja päätoimiseksi yrittäjäksi ryhdyin tammikuussa 2012. Perustin yrityksen, koska halusin täydellisen muutoksen silloiseen elämäntilanteeseeni ja luoda jotain omaa.

Kiinteistömuotoilijana luon uudenlaisia toimintakonsepteja kiinteistöille, jotka ovat tyhjiä ja/tai tuottamattomia. Tällaisia ovat muun muassa olleet kauppakeskuksen profiilin muuttaminen asiantuntijakeskukseksi, jääkiekkohallin toimintamallin muuttaminen kohti monipuolista elämysareenaa sekä kunnan, laajan kiinteistöalueen, tyhjien koulujen sekä muiden alueen kiinteistöjen kehittäminen luomaamme kunta- ja matkailustrategiaa tukeviksi yksiköiksi. Asiakkaina ovat esimerkiksi kiinteistösijoitusyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja kunnat.

Businessmuotoilijana kehitän liiketoimintaa, rakennan ja johdan brändejä, luon ja suunnittelen markkinointistrategioita ja -suunnitelmia. Esimerkkikohteita ovat yrittäjäjärjestön strateginen markkinointikumppani, kunnan matkailuyhtiön strateginen markkinointikumppani, teollisuuspuiston brändin rakentaminen sekä hammaslääkäriasemien konseptien ja brändien rakentaminen sekä johtaminen.

Minulla on kyky saada aikaan muutos. Hahmotan kokonaisuuden – mistä on kysymys ja mitä täytyy tehdä. Minulla on kyky ratkaista ongelma, vaikka en heti tietäisikään kuinka sen teen.

OLEN SEIKKAILIJA

Olen kahden kauniin ja ihanan tyttären isä, upean ja rakastavan vaimon aviomies sekä älykkään ja hauskan Espanjanvesikoiran aktiivinen lenkittäjä. Perhe on minulle tärkeä ja pyrin tekemään perheenjäsenilleni jokaisesta päivästä erityisen. Teemme asioita yhdessä, osallistumme kullekin tärkeisiin asioihin, keskustelemme, kuuntelemme, hassuttelemme, laulamme, tanssimme ja liikumme.

Olen yrittäjä. Rooli kaikkine käänteinen on ollut haastava ja upea, ennen kaikkea kasvattava seikkailu. Asetan itselleni säännöllisesti myös muunlaisia haasteita, joissa ego on heitettävä roskakoriin, ja jotka opettavat sekä kasvattavat, kun mieli on avoin ja vastaanottavainen – haasteita, jotka nostavat minut ihmisenä uudelle tasolle. Olen ollut vuoden Bosniassa NATO-operaatiossa CIMIC -siviili- ja sotilasyhteisyöupseerina elinkeinoryhmän päällikkönä, viettänyt kuukauden Rotary-järjestön GSE (Group Study Exchange) -stipendiaattina tutustuen yrityselämään ja oppilaitoksiin Minnesotassa, USA:ssa, suorittanut täydenmatkan triathlonin Ironman Barcelonan, pyöräillyt osana Team Rynkeby –hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta 1400km Suomen Tampereelta Ranskan Pariisiin keräten rahaa syöpää sairastaville lapsille, ollut kaksi kautta kartanlukijana Kiiski Racing -rallitiimissä Suomenmestaruussarjassa sekä osallistunut Diili ja Idols –tv-ohjelmiin. Syksyllä 2019 haastoin itsenä olemalla viikon ajan osa  nelihenkistä vuoristovaellusretkikuntaa Ruotsin Sarekissa. Vuoden 2020 aikana olen hiihtänyt 90 kilometrin Vasaloppet-hiihdon Ruotsin Sälenistä Moraan yhdessä noin 16 000 muun hiihtäjän kanssa, uinut 3,8 km täyden matkan triathlonin joukkueen aloittajana, juossut puolimaratonin sekä polkenut 84km:n maastopyöräilytapahtuman Jämillä.

Olen rohkea elämäniloinen seikkailija ja vastaan usein kyllä, vaikka minulla ei olisi varmuutta, mihin vastaukseni johtaa. Nautin yksinkertaisista pysähtyneistä hetkistä – viinilasillinen kotisohvalla takkatulen säestämänä, sammal painautuneena vaelluskenkäni alla, savuntuoksu, kaunis melodia, läsnäolo. Kirjoitan oman elämäni tarinasta persoonallisen ja boheemin bestsellerin. Olen sisällyttänyt sinut tarinaani. Astu maailmaani.

Lue lisää LinkedIn-profiilista.

Janne Rauhala

Janne

Rauhala

Kiinteistömuotoilija | Businessmuotoilija
Strategia- ja markkinointiosaaminen
KTM (markkinointi), Tradenomi AMK (tuotantotalous)

+358 50 573 8776 janne@rockmybusiness.fi

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät

Vieritä ylös