Saunaosaston saneeraus

Saunaosaston saneeraus

Romanttista kukkakuosia ja kristallien säihkettä 

Suunnittelimme Porin keskustassa sijaitsevan kerrostalohuoneiston kylpyhuone-, pesuhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja vaatehuonetilat.

Aikaisemmin vaatehuone oli epäkäytännöllinen ja tiloista toisiin kulkeminen hankaloitti arkea. Tilojen tavoitteena oli luoda valoisat ja toimivat tilat, jotka sopivat asunnon muuhun tyylikkääseen ilmeeseen.

 

Vaatehuone muutettiin toimivammaksi siirtämällä sisäänkäynti eteisestä suoraan kodinhoitohuoneen puolelle, jolloin vaatehuolto helpottui huomattavasti. Vaatehuone on erotettu muusta tilasta liukuovilla, joka on kätevä käytön kannalta.

Kiiltävillä ja valoa heijastavilla pinnoilla tilan tuntua

Pintamateriaaleina käytettiin säihkyviä ja kiiltäviä pintoja, jotka heijastavat kauniisti valoa. Kylpyhuoneen allaskalusteen yläpuolelle valittiin näyttävä kukallinen laatta, jossa toistuvat kauniit, kirkkaat värisävyt. Pintamateriaaleina on muuten käytetty valkoista laattaa, jolloin tunnelma säilyy raikkaana ja harmonisena.

Valaistuksena kylpyhuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa on käytetty kauniita kristallinmuotoisia valonlähteitä ja kristallikruunua, jotka luovat ylellistä tunnelmaa.

 

Tekstiilien värisävyissä tilassa on käytetty puhtaan valkoista, jota on maustettu seinälaatoista poimitulla purppuran sävyisillä matoilla.

 

Kodinhoitotila on kätevästi samoissa tiloissa pesuhuoneen kanssa. Kodinhoitotilan välitilaan valittiin kaunis taustalasi, joka valaistiin led-nauhalla. Koska pintoihin haluttiin valkoista, valitsimme materiaaleiksi erilaisia pintatekstuureja, jotta tilasta tulee mielenkiintoinen. Suihkuseinän laatoiksi valittiin pienet valkoiset mosaiikkilaatat.

Saunaan valittiin kauniin vaalea ja ajaton puupaneeli seiniin ja kattoon. Samaa sävyä ovat myös mittatilauksena teetetyt klassiset lauteet. Hehkuvaa tunnelmaa saunaan luotiin lauteiden alaosaan asennetulla valaistuksella, joka luo tunnelmallista valaistusta. Kiukaaksi valittiin kromin sävyinen kiuas, joka korostaa kauniita valkoisia kiuaskiviä.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme on sujunut loistavasti

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät