Kohde 20 – Casakivi

Kohde 20 – Casakivi

Sopivasti lempeä

Suunnittelijamme Riia Rauhalan lempeissä käsissä jylhästä ja modernista kivitalosta luotiin kutsuvan kodikas pesä. Lammi-Kivitalojen yksikerroksinen koti, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi Kirsti Kanerva, on nelihenkisen perheen tukikohta. Casakivestä muotoutui yllättävä ja lämminhenkinen, kaikille perheenjäsenille sopiva koti. Riia sai suunnitteluideologiaansa syvyyttä keskusteluilla perheen kanssa.

Kohteeseen tehtiin irtosisustussuunnittelu ja suunniteltiin osa pinnoista. Mittava huonekorkeus ja suuret ikkunat toivat haasteita akustiikalle sekä aurinko- ja näkösuojalle. Kattoon asennetut akustiikkalevyt sitoivat kaikumisen tehokkaasti ja mittatilausverhoilla saatiin aikaan yksityisyyden tuntu. Casakiven sisustuksessa on käytetty Pentikin tuotteita, Pentikin toimien kohteen sisustajana.

”Suunnittelun ydin keskittyi perheen huomioonottamiseen jokaisessa pienessäkin asiassa. Kauniit kalusteet, soljuva akustiikka ja viimeiseen asti viritetty valaistus terästävät kodikkuutta.”

Sisustusarkkitehdit Riia Rauhala ja Emmi Vappula

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Alkoks vähääkä kutittelee? Voitasko me auttaa sua jossai keskeneräises tai viä ajatusasteel olevas rojektis? Pist kertoe ongelmas ja me taataan et siihen löytyy ratkasu!

Pain täst ja sit räjähtää

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Olemme olleet tyytyväisiä ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Toimeksiantomme esimerkiksi markkinointimateriaalien suhteen kuunnellaan herkällä korvalla ja ne toteutetaankin usein paremmin kuin osaamme ne itse kuvitella.

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjät