Kohde 26 – Haltiatar

Kohde 26 – Haltiatar

Pieni pala onnea

Art Directorimme Sanna Soininen suunnitteli Porin asuntomessujen kohteelle, Talo Haltiattarelle, oman logon. Kuusihenkinen perhe halusi vaikuttavalle arkkitehtoniselle ja aistiesteettömälle kodilleen ikuisen muistijäljen. 

Logosta haluttiin tunnusmerkki, jota käyttämällä yhteistyökumppanit voidaan helposti yhdistää juuri Haltiattareen. Tämän lisäksi tunnus merkitsi kodin pysyvästi asumisen maailmaan.

Uniikissa työssä kiteytettiin asiakkaan toiveet yksilölliseen ja kohdetta kuvaavaan muotoon. Sanna antoi pääroolin tunnuksessa talon moniulotteisille muodoille. Symboli perustuu talon takapihalta kuvattuun talon siluettiin. Haltiattaren yläkerta on alakertaa suurempi, mikä luo sille mielenkiintoiset ääriviivat.

 

”Suunnittelussa luovuuttani siivittivät talon mahtipontisuus ja asukasperheen suuri arvostus Suomen luontoa kohtaan. Symboli ilmentää talon minimalismia ja sen voimakkaita piirteitä.” Art Director Sanna Soininen

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Olemme olleet tyytyväisiä ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Toimeksiantomme esimerkiksi markkinointimateriaalien suhteen kuunnellaan herkällä korvalla ja ne toteutetaankin usein paremmin kuin osaamme ne itse kuvitella.

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjät