Kohde 7 –WinNovan Tähti

Kohde 7 –WinNovan Tähti

Korttelin väripilkku

Tässä kohteessa suunnittelijamme pääsi tuomaan porilaisuuden ilmentymää rytinällä esiin. Tiivis yhteistyö WinNovan oppilaitoksen ja porilaisen kävelykadun Käviksen kanssa oli hedelmällisen runsasta. Tarkkaan viilatun suunnitelman toteutus merkitsi lukemattomia käyntejä porilaisiin liikkeisiin ja tarkkaa, mutta luovaa työtä. Riia toteutti kohteen kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun, jonka irtosisustuksessa käytettiin Käviksen 26 yrityksen tuotteita. Kohteen arkkitehtina toimi Martin Wolff.

Korttelinsa, ja varmasti koko messualueen värikkäin kohde on ylpeästi vanhaa aikaa hehkuva kokonaisuus. Riia on suunnittelussaan antanut tilaa perinteikkyydelle ja miksannut sitä luovasti moderneihin ratkaisuihin sopivaksi. WinNovan Tähti on messujen ainoa punainen kohde ulkoväritykseltään.

 

”Kodin tunnelma henkii laadukkaasti vanhaa aikaa. Pinnoissa on käytetty muun muassa satakuntalaista osaamista ja uniikkeja yksityiskohtia. Irtosisustuksen suuntaviivat hiottiin yhdessä paikallisten yritysten kanssa asukkaita herkästi kuunnellen.”

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii hyvin niin brändiimme kuin tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International