Kohde 1 – Villa Luoto

Kohde 1 – Villa Luoto

Villa Luoto – suurella sydämellä

Saimme suuren kunnian suunnitella kolmelle ikäihmiselle kotien sisustukset Porin asuntomessualueelle rakennettuun Villa Luotoon, Hoiva Mehiläisen ikäihmisten palvelukotiin. Villa Luoto on Kuusikkoaho Oy:n Virkkulan kylän yhteisön keskiö. Yhteisö on tarkoitettu ikääntyneille ja kaikessa suunnittelussa on panostettu vahvasti viihtyisään ja elämänläheiseen arkeen.

Suunnittelijamme Riia Rauhala loi kolmelle kuvitteelliselle asukkaalle inspiroivat ja kotoisat asunnot. Suunnittelussaan hän sukelsi omiin muistoihin läheisistään ja varsinkin isovanhemmistaan. Riian oma suuri unelma palvelukodin perustamisesta antoi valtavasti voimaa ja ideoita asuntojen luomiseen.

Virikkeellisyys ja kodin kauneus ovat tärkeitä asioita riippumatta ihmisen iästä. Kliinisyyden sijaan palvelukodin asuntojen tulisi olla elämäniloa huokuvia. Sellaisia, jotka antavat voimaa, levollisuutta ja positiivisia mielikuvia.

”Kuvitteellisille asukkaille Tyynelle, Arville ja Einolle luotiin elämäniloa nostattavat kodit lämmöllä ja rakkaudella.”

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii hyvin niin brändiimme kuin tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International