Länsi-Suomen Osuuspankki

Länsi-Suomen Osuuspankki

”Länsi-Suomen Osuuspankki on vuonna 2006 perustettu osuuspankki, joka on osa valtakunnallista OP-finanssiryhmää. Se muodostui Porin Seudun Osuuspankin, Rauman Seudun Osuuspankin, Eurajoen Osuuspankin ja Kankaanpään Osuuspankin yhdistyessä.

Länsi-Suomen Osuuspankin pääkonttori sijaitsee Porissa Asiantuntijakeskus BEPOPin kiinteistössä.”

 

RAUHALLINEN JA KODINOMAINEN KONTTORI SYNTYI LUONNONMUKAISILLA MATERIAALEILLA
Suunnittelimme yhteistyössä rakennusarkkitehti Liisa Säämäen kanssa Länsi-Suomen Osuuspankin pääkonttorin uuden kassakonttoritilan irtokalustuksen, seinäpintojen värityksen, seinien kauniit sisustuselementit sekä tekstiilit. Tämän lisäksi saimme toimeksiannon suunnitella tilaan asiakkaiden käyttöön odotuskalusteen.

Tilaan valitut akustiikkapaneelit tuovat satakuntalaista valokuvausosaamista esille. Paikallinen yhteistyö on kaikissa projekteissa lähellä sydäntämme.

Akustiikkapaneelit ovat kauniita katseenvangitsijoita ja esteettisyyden lisäksi ne parantavat huomattavasti tilan akustiikkaa.

Tilaan kaivattiin asiakkaiden käyttöön kiinteää odotuskalustetta. Kalusteen materiaaleiksi valikoitui musta keinonahka ja koivulaminaatti. Odotuskalusteesta suunniteltiin yksinkertainen ja selkeälinjainen pöytäpenkkiyhdistelmä, jonka mittasuhteissa otettiin huomioon kaikenikäiset käyttäjäryhmät.

Seinien värisävyksi valittiin vaalea harmaaseen taittuva maali, joka tuo kauniisti esille seinälle ripustetut akustiikkapaneelit ja koivun sävyisen odotuskalusteen sekä mustat asiakastuolit.

Lopullinen maalisävyn valinta tehtiin paikan päällä, jotta varmistuttiin täydellisestä värisävystä tilan valaistus huomioituna.

 

Tilan sisustuskokonaisuudella on onnistuttu luomaan tiloihin lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä ilme.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Olemme olleet tyytyväisiä ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Toimeksiantomme esimerkiksi markkinointimateriaalien suhteen kuunnellaan herkällä korvalla ja ne toteutetaankin usein paremmin kuin osaamme ne itse kuvitella.

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjät