Me

Elämme unelmaamme ja autamme asiakastamme elämään omaa unelmaansa.

Elämme unelmaamme ja autamme asiakastamme elämään omaa unelmaansa.

Arvomme

  • Aitous
  • Rohkeus
  • Vastuullisuus
  • Intohimoisuus

Visiomme

Olemme alan merkittävä toimija, joka tarjoaa huippuosaamista asiakkaidemme tarpeisiin.

Rock My Busineksen tarina

Muutoksen tiellä

Rock My Business syntyi Porissa syyskuussa vuonna 2011 henkilökohtaisesta muutoshalustani. Takana oli kuusi vuotta hektisessä elintarvike-elämässä, jona aikana rakensin kahta merkittävää brändiä sekä vauhditin niiden päättymistä niin suomalaisiin kuin skandinaavisiin sekä keskieurooppalaisiin ruokapöytiin. Samalla kun yritys takoi toinen toistaan voitokkaampia tilikausia, elämäniloni sekä minulle ominaiset luonteenpiirteeni alkoivat kadota.

Muutosprosessia vauhditti helmikuussa 2011 näkemäni tv-mainos uudesta MTV3:n Diili-kaudesta ja päätin osallistumisen myötä muuttaa elämäni. Hakuprosessi vei minut yhdeksi kilpailijaksi. Kuvausten ja tehtävien edetessä ajatus oman yrityksen perustamisesta vahvistui. Oma persoona oli päästettävä irti sen sijaan, että sen mukanaan tuomat vahvuudet piilotetaan teollisuusympäristön uumeniin.

Rock My Business syntyy

Kun ohjelmanteonaikainen kuvauskupla rikkoontui, oli aika palata arkeen. Yhden hyvin nukutun yön jälkeen kahvi säesti käänteentekevää aamua muiden vielä nukkuessa. Kirjasin kirjekuoren kanteen kaikki osaamani asiat mukaan lukien asiat, joita luulin osaavani tehdä tai ylipäätään halusi tehdä. Päätin tuon sangolla paperille kaadetun palvelukirjon ohjaavan kohti uutta tulevaisuutta.
Vain muutama päivä myöhemmin syntyi yrityksen nimi kotisohvalla. Nimessä täytyi olla rokkia, sen piti puhutella liike-elämää ja olla henkilökohtainen.

Rock My Business ei ole pelkkä yrityksen nimi. Se on elämäntapa, elämänohje. Se on lause, joka ääneen sanomalla ohjasi minut muutokseen. Se on lause, joka ääneen sanomalla ohjaa sinut muutokseen – Rock My Business.

Asiakkaita nolla, rohkeutta sata

Yrityksen nimi sekä suunnaton näytönhalu ottivat minusta niin vahvan otteen, että ojensin irtisanomiseni tilanteessa, jossa asiakkaista tai projekteista ei ollut vielä tietoakaan. Yrityksen alkua kuvasti rohkeus ja usko tulevaan. Liiketoimintamalli ei ollut selvä. Palveluita oli tarjolla niin paljon, että osa ympäristöstä epäili yrityksen tulevaisuutta. Olin kuitenkin päättänyt, että palvelukirjo pysyy laajana. Teen yhden tehtävän kerrallaan, monta peräkkäin.

Ensimmäinen asiakas

Rock My Busineksen sai ensimmäisen asiakkaansa lokakuussa 2011. Tuolloin aloitettiin uuden terveysalan brändin rakentaminen. Tämä asiakas on asiakkaana edelleen. Yksi toimipiste on kasvanut neljään ja henkilömäärä muutamasta neljäänkymmeneen. Rock My Busineksen kotikonttori Porin Tuulikylässä vaihtui pian Karjalankadulle reilun kahdenkymmenen neliön toimistohotelliin, jossa sijaitsi sekä minun että Riian työpisteet. Riia oli äitiysloman jälkeen palamassa työelämään ja toteutti toiminimensä Sisustussuunnittelu Riia Rauhalan kautta pääosin yksityiskotien, mutta kasvavissa määrin myös yritysten tila- ja sisustussuunnitteluprojekteja.

Maikkarilta vauhtia suunnitteluun

Riia oli toteuttanut oman muutosprosessinsa jo muutama vuosi aiemmin irtautuessaan työntekijän roolista omalle polulle. Päätöstä vauhditti sisustussuunnittelijan rooli MTV3:n Pientä pintaremonttia –ohjelmassa. Tätä ohjelmaa Riia tekikin viisi kautta. Lisäksi MTV3:n Pientä mökkiremonttia –ohjelmassa Riia toimi sisustussuunnittelijana kaksi kautta.

Ensimmäinen yhteinen projekti

Ensimmäisen yhteisen projektin teimme kesällä 2012, jolloin suunnittelimme porilaisen apteekin brändiuudistuksen sisältäen tilojen päivittämisen.

Samoihin aikoihin silloinen oma tila Karjalankadulla mietitytti, eikä se tuntunut palvelevan toimintaamme. Emme uskoneet tilan auttavan meitä kohti päämääräämme, joten aloimme etsiä aktiivisesti uusia tiloja.

Isommille lavoille

Uusi RockOffice avattiin remontin jälkeen Porin Etelärantaan idylliseen ympäristöön vuonna 2013. Samassa yhteydessä yhdistimme RMB Rock My Business Oy:n sekä Tmi Riia Rauhalan ja otimme ensimmäinen työntekijämme avuksemme. Samana vuonna täydensimme tiimiämme kahdella työntekijällä.

Syksyyn 2015 saakka olimme luomassa useiden niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin merkittävien yritysten menestystarinoita. Oli aika nostaa oma bränditunnettuus uudelle tasolle.

Suunnannäyttäjänä toimitiloissa

Helmikuussa 2016 muutimme kaiken kansan nähtäville arkkitehtonisesti upean ja merkittävän Asiantuntijakeskus BEPOPin kauppakäytävälle jättäen koko remontoidun ja brändinmukaisesti sisustetun tilamme vapaasti nähtäville. Samalla annoimme yrityksellemme laajemmat kasvot. Tiimimme oli kasvanut jo kymmenen hengen kokoiseksi.

Kokonaisvaltaista brändijohtamista

Vuoteen 2017 mennessä olemme saaneet olla mukana upeiden tarinoiden luomisessa. Olemme rakentaneet uusia brändejä sekä kehittäneet olemassa olevia. Olemme toteuttaneet brändi- ja markkinointistrategioita, sisäisen viestinnän kehitysprojekteja, konseptisuunnitelmia sekä lanseeraus- ja myynninedistämiskampanjoita. Olemme rakentaneet tiloja, myymälöitä, toimistoja sekä messuosastoja. Olemme luoneet verkkosivuja ja –kauppoja sekä varausjärjestelmiä. Olemme tehneet lukuisia markkinointimateriaaleja sekä kehittäneet digitaalista markkinointia. Näiden lisäksi olemme tuottaneet ja toteuttaneet useita brändinmukaisia tapahtumia niin yritysten omalle henkilöstölle kuin asiakkaillekin. Asiakaskuntamme edustaa lähes kaikkia toimialoja – maantieteellisesti Helsingistä Kittilään. Kansainvälisiä asiakkaita edustavat yhdysvaltalainen sekä slovakialainen yritys.

Yrityksen suunta tarkentuu

Meitä ovat vuosien ajan ajaneet eteenpäin mielenkiintoiset persoonat, kyky kohdata ihmiset aidosti ja läsnäolevasti, sitoutuminen kuhunkin työtehtävään sekä asiakkaista välittäminen. Meillä on vahva kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, tarkentaa tavoitteita ja tarjota niitä kohti vieviä toimenpiteitä. Toimintamme aikana ja kaikkien projektien keskellä olemme huomanneet millainen vaikutus työympäristöllä on ihmiseen. Meillä Rock My Busineksessä on vahva kyky ymmärtää millainen työympäristö tarjoaa yritykselle onnellisimman ja tuottavimman henkilöstön - menestyksekkäimmän lopputuloksen. Rock My Business keskittää energiansa tarjotakseen ihmisille paremman työympäristön – yksi tila kerrallaan.

Janne Rauhala
Perustaja, luova toimitusjohtaja


 » Tietosuojaseloste


Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2017-transparent
Intohimoinen yritys 2016
AAA-logo-2017-FI-transparent

Asiakkaitamme