Yrjönkatu 22 (BEPOP), 28100 Pori

Lähtötilanne

Kokko-Dent on korkealaatuinen yksityinen hammaslääkäriasema Kokkolassa, joka toimii myös Kannuksessa ja PlusTerveys Kulmahampaassa. Kokko-Dentiltä saat kokonaisvaltaista hammashoitoa. 

Vastaanotolla halutaan kuvastaa perinteikyyttä tuoreella otteella. Kuvamaailma ja yllätykselliset brändinmukaiset värit kuvastavat positiivisuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta sekä osoittavat luovuutta ja mielikuvitusta. Kohteeseen valitulla kuva- ja värimaailmalla on myös parantava ja hoitava vaikutus. Luonnonläheisiin väreihin yhdistyy mustaa ja valkoista – luoden kontrasteja.

Vastaanotto haluaa viestiä asiakkailleen luotettavasta hammaslääkäriasemasta, joka kuvastaa nuorekasta otetta brändinmukaisilla vastaanottotiloillaan.

Kokko-Dent kulkee selkeästi käsikädessä PlusTerveyden linjan kanssa,

Avainsanat: perinteikkyys, raikkaus, tuoreus, luottamus, rakkaus, huolenpito, välittäminen, vastuunotto.

Kokko-Dentin tilat

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU
Yhteistyömme alkoi yhdessä asiakkaan kanssa tapaamisella tiloissa, jotka asiakas oli valinnut nykyisen vastaanoton vierestä. Uudet tilat kattavat n. 350m2, joihin rakennetaan kuusi hoitohuonetta ja kaksi välinehuoltoa sekä erillinen työhuone. Aloimme työstämään entisistä viraston tiloista yhdessä ulkopuolisen arkkitehdin kanssa hammaslääkärivastaanottotiloja. Tilaratkaisun hahmotuttua projekti jatkui osaltamme sisustussuunnittelulla. Sisustussuunnittelussa huomioonotettavia asioita olivat työhyvinvointi, ergonomia ja turvallisuus (näkyy materiaalivalinnoissa, pinnoissa, valaistuksessa, väreissä, akustiikassa ja ilmanlaadussa), ylläpito ja hygienia (huomioitiin kaluste- ja pintamateriaaleissa sekä valaistusratkaisuissa) sekä ympäristövastuu (tulee esiin ekologisissa materiaali- ja valaistusratkaisuissa).

Huomioidaan PlusTerveyden ideologia – ei kahta samanlaista.

Yhteistyömme on sujunut loistavasti. Voimme ilolla suositella Rock My Businessta luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanottotiloista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat. – Hammaslääkäri Jani Ohtonen, Kokko-Dent.

respa 1
Aula 2

Nykyaikaiset odotustilat yllätyksellisillä yksityiskohdilla saavat hymyn huulille.

odotus 1

Odotustilojen aidot kasvit puhdistavat huoneilmaa kauniin ja tuoreen ulkonäkönsä lisäksi.

huone 1-3

Trendikäs ja raikas värimaailma saa olon pirteäksi niin työntekijöillä kuin asiakkaillakin. Vastaanottokäynnistä jää energinen hyvä olo.

Taukohuone 2

Henkilöstön tauot työpäivän aikana tuovat energiaa ja lisäävät työssäjaksamista. Tilojen suunnittelussa värit, materiaalit ja valaistus ovat ensisijaisessa roolissa. Tilan kevyt kalustus mukautuu tilanteen mukaan.