Rauheat – Rauman pääkonttorin tilat suunniteltiin tukemaan brändiä

Rauheat – Rauman pääkonttorin tilat suunniteltiin tukemaan brändiä

BRÄNDINMUKAISET TILAT TUOVAT USKOTTAVUUTTA

Toteutimme Rauheatin Rauman pääkonttorin kokonaisvaltaisen tila- ja sisustussuunnittelman vastaamaan sekä vahvistamaan yrityksen vahvaa brändiä. Rauheatille toteutettiin toimisto- ja neuvottelutilat, toimistotilat sekä rennommat saunatilat oleskelutiloineen.

Brändinmukaisesti suunnitellut tilat tuovat yritykselle uskottavuutta ja lisäävät tutkitusti työntekijöiden työtyytyväisyyttä sekä myyntiä. Rauheatin suunnittelun lähtökohtana oli tyylikäs tila, joka tukee yrityksen brändi-ilmettä. Toiveina oli käyttää sisustuksessa yrityksen brändivärejä eli mustaa, oranssia ja valkoista.

Aula- ja vastaanottotiloihin luotiin tyylikkään tumma tunnelma mielenkiintoisella mustalla Wall+ -seinäpaneelilla.

Neuvottelutilan seinäpinta sai mustavalkoisen graafisen tapetin, joka tuo muuten yksivärisiin seinäpintoihin mielenkintoisen ilmeen. Suurien ikkunoiden eteen suunniteltiin tyyliin sopivat aurinkosuojat. Valaistuksessa käytettiin Lundian Halo -plafondeja, jotka luovat pehmeää, mutta tehokasta valaistusta. Toimistotiloihin suunniteltiin uudet pintamateriaalit, jotka toistavat brändinmukaista värimaailmaa.

Sauna- ja pesuhuonetiloihin valittiin tumma lattialaatta, joka jatkuu saunan ja pesuhuoneen väliseen seinään. Suihkuseiniin valittiin valkoinen laatta, joka raikastaa tilaa ja saa tilaan hohtoa ja avaruutta.

Saunatilojen yhteydessä sijaitsevaan vilvoitteluhuoneeseen valittiin suuri valkoinen sohva, joka kokoaa isommankin porukan yhteen. Oranssi Smeg-jääkaappi toistaa brändivärejä iloisella ilmeellä. Tilan valaistus toteutettiin epäsuoralla valolla. Valo tuo seinäpintojen rosoisuuden ja puupaneelit kauniisti esille. Kevyt sohvapöytä ja korkeanukkainen tumma matto viimeistelevät upean tilan.

Asiantuntijan kanssa huolellisesti suunnitellut tilat vahvistavat yrityksen brändiä. Toimistotilojen ilme ja toimivuus ovat lisäksi suoraan yhteydessä työntekijöiden työviihtyvyyteen sekä -terveyteen.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii hyvin niin brändiimme kuin tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International