Skip to content

RescSec valitsi Rock My Busineksen kehittämään ja johtamaan RescSec-brändiä

RescSec valitsi Rock My Busineksen kehittämään ja johtamaan RescSec-brändiä

13.1.2020 #businessmuotoilu #strategia #profiili #kohderyhmät #tarina #ydinviestit #visuaalinenilme

RescSec Oy on porilainen turvallisuus-, ensiapu- ja pelastusalan palveluita ympäri Suomea tarjoava yritys. RescSecin palveluihin kuuluvat muun muassa järjestyksenvalvonta ja tapahtumavartiointi, pelastus- ja ensiapupalvelut, pelastussuunnitelmat, tapahtumien turvallisuussuunnittelu ja turvallisuusvastaavat, henkilösuojaukset sekä koulutukset ja luennot.

RescSecin tavoitteena on kasvattaa tunnettuutta sekä asemaa erityisesti tapahtumien turvallisuus-, ensiapu- ja pelastusalan palveluntarjoajana. Saavuttaakseen asetetun tavoitteen RescSec valitsi Rock My Busineksen kehittämään ja johtamaan RescSec-brändiä. Ensimmäisessä vaiheessa käynnistetään strategiatyö, määritellään RescSec-profiili sekä kohderyhmät ia luodaan RescSec-tarina ja –ydinviestit. Lisäksi RescSecin visuaalinen ilme uudistetaan.


”Valitsimme kumppaniksemme Rock My Busineksen aiempien yhteisprojektien ja näyttävien referenssien perusteella. Rock My Business on ripaus porilaista hulluutta maustettuna idearikkaalla ja ammattitaitoisella
henkilökunnalla. Odotamme Rock My Busineksen rakentavan yrityksellemme brändin, joka vie meidät hallitusti seuraavalle levelille.”
Tanja Iso-Heiko ja Jari-Matti Toivonen, RescSec Oy

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Olemme olleet tyytyväisiä ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Toimeksiantomme esimerkiksi markkinointimateriaalien suhteen kuunnellaan herkällä korvalla ja ne toteutetaankin usein paremmin kuin osaamme ne itse kuvitella.

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjät

Scroll To Top