Skip to content

Riia Rauhala toteuttaa MLL UP 2019 -hyväntekeväisyystapahtuman somistuksen

Riia Rauhala toteuttaa MLL UP 2019 -hyväntekeväisyystapahtuman somistuksen

30.4.2019

RMB:n sisustusarkkitehti Riia Rauhala toteuttaa MLL UP 2019 Muotia ja tähtiä! -hyväntekeväisyystapahtuman somistuksen. Tämän vuoden teemana ovat kukat.

Mukana upeassa illassa ovat muun muassa Tuija Pehkonen, Meiju Suvas, Jenni Alexandrova, Jaana Saarinen, Lena Meriläinen, Anitra Ahtola, Saimi Hoyer, Marjaana Lehtinen, Lotta Näkyvä, Anna-Liisa Tilus, Alina Voronkova, Eevi Teittinen, Niina Lahtinen, Janni Hussi, Krisse Salminen, Ilta, Edis tatli, Tommi Karpela, Jyrki Anttila, Kristoffer Ignatius, Jone Nikula, Mika Tommola ja Esko Eerikäinen.

”MLL UP Muotia ja tähtiä -tapahtumalla kerätään varoja MLL:n perhekummitoimintaan. Perhekummitoiminnalla tuetaan lapsiperheitä ajoissa, jotta ongelmat eivät kasautuisi. Perhekummi kulkee perheen rinnalla mukana arjessa, vanhemmuutta tukien. Perhekummit ovat perheen apuna monissa arkisissa asioissa; joskus kaivataan juttuseuraa, joskus kaveria ulkoilemaan, toisinaan lisäkäsiä tai lapselle syliä. Vapaaehtoinen perhekummi on perheen apuna, olematta kuitenkaan lastenhoitaja, kodinhoitaja, terapeutti tai muu ammattilainen.”
Lähde: http://uudenmaanpiiri.mll.fi/mllup/ (lainattu 2.5.2019)

 

MLL UP 2019 16.5. KLO 19.00, Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki
Mikäli haluat mukaan tapahtumaan, niin hanki lippu osoitteesta: https://www.nettilippu.fi/event/3179

#mllup #perhekummi #yhteistyökumppani @mll.up

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Olemme olleet tyytyväisiä ja yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. Toimeksiantomme esimerkiksi markkinointimateriaalien suhteen kuunnellaan herkällä korvalla ja ne toteutetaankin usein paremmin kuin osaamme ne itse kuvitella.

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjät

Scroll To Top