Rivitaloasunnon saneeraus Helsingissä

Rivitaloasunnon saneeraus Helsingissä

Maanläheiset sävyt yhdistettynä viherkasveihin

Omakotitalon sisustukseen haluttiin selkeyttä ja raikastusta. Suunnittelimme keittiön, olohuoneen sekä vierashuoneen pintamateriaalit, kiintokalusteet, huonekalujärjestyksen sekä -valinnat, tekstiilit sekä valaistuksen.

Olohuoneen pintamateriaaleiksi valittiin maanläheisiä ja ajattomia pintoja, joihin voi halutessaan erilaisia tekstiilejä kausittain. Olohuoneeseen suunniteltiin uudet kalusteet, joiden muotoilu ja materiaalit on päivitetty tähän päivään. Nojatuoleissa on kauniit sirot jalat sekä mukavana lisänä pyörimismahdollisuus. Suuri lasikaapisto kätkee itseensä paljon tavaraa ja on tarpeeksi kookas tähän tilaan. Viherkasvit tuovat eloa maanläheiseen värimaailmaan.

Olohuoneen kasviaihe jatkuu keittiön puolelle, johon suunniteltiin vaaleapohjainen kasviaiheinen tapetti. Keittiön ruokailupöydän yläpuolelle suunniteltiin kevyt lasivitriini perheen kauniille lasitavaroille.

Makuuhuoneeseen suunniteltiin sinisen sävyä, joka on rauhoittava värisävy. Sinistä tunnelmaa raikastettiin valkoisilla elementeillä ja ylellisyyttä tuotiin kristalliriippuvalaisimella. Valkoisilla pimentävillä laskosverhoilla saa makuuhuoneen helposti pimennettyä.

Työhuoneen tunnelmaa rauhoitettiin vaalealla tapetilla ja ikkunan läheisyyteen suunniteltiin lukunurkkaus. Kirjahylly ja nojatuoli täydennettiin kutsuvaksi lukunurkaksi pehmeällä nukkamatolla sekä tehokkaalla seinään kiinnitetyllä lukuvalaisimella.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Voimme ilolla suositella RMB:tä luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, Hammaslääkäri, PlusTerveys Kokko-Dent