Siirry sisältöön

Rock My Business auttaa RescSeciä turvaamaan elämyksiä

Rock My Business auttaa RescSeciä turvaamaan elämyksiä

identiteetti | visuaalinen muotoilu

RescSec Oy tuottaa tapahtumaturvallisuuspalveluita, joiden avulla turvataan elämyksellinen tapahtuma. RescSecin asiakkaita ovat pienet tapahtumajärjestäjät sekä suuret tapahtumaturvallisuusyritykset.

 

Ensivaikutelma logosta veti sanattomaksi. Tuli todellakin valittua oikea kumppani tekemään brändiä. Tarina oli myös täydellisyyttä hipova.
Jari-Matti Toivonen, RescSec Oy

Rock My Business loi tapahtumaturvallisuusyritys RescSecille identiteetin, joka turvaa elämyksiä. RescSec edustaa ammattitaitoisia turvallisuuden moniosaajia, jotka turvaavat elämyksiä ymmärtämällä asiakkaiden arvot ja tapahtumien tavoitteet.
Identiteetti tuotiin näkyväksi arvojen, tarinan, ydinviestien sekä visuaalisen muotoilun avulla.

Elämys syntyy, kun ihmiset kohtaavat.

RescSec syntyi, kun kaksi ihmistä kohtasi toisensa tapahtuman pelastustyötehtävässä. Kohtaamisesta syntyi elämys. Elämys yhdisti ihmiset.

Ihmiset ovat toimintamme ydin. Tunnemme ihmisemme. Henkilöstöömme kuuluu ammattitaitoisia sekä kouluttautuneita turvallisuuden moniosaajia, joilla on pitkä kokemus alan tehtävistä. Osaava sekä asiakkaidemme tavoitteita tukeva henkilöstö on meille tärkeintä. Suhtaudumme toimeksiantoihin vakavasti. Laadimme ohjeistukset henkilöstöllemme ja perehdytämme heidät, jotta heillä on mahdollisimman kattava tieto ja ymmärrys.

Ymmärrämme asiakastamme. Ymmärrämme asiakkaan arvot ja tapahtuman tavoitteet. Toimimme näiden mukaisesti. Huolehdimme tapahtumavieraista ja autamme luomaan onnistuneita sekä ikimuistoisia tapahtumia. Panostamme asiakkuuteen. Tämän ansiosta asiakassuhteemme ovat vakiintuneita. Tiedämme kuuluvamme alamme parhaimmistoon ja haluamme välittää viestin tuleville asiakkaillemme.

Haluamme kohdata sinut – haluamme, että opimme tuntemaan toisemme.

Ihmisten kohtaaminen on elämys. Tapahtumanne on elämys. Tehdään kohtaamisestamme elämys.

Turvaamme elämyksiä.

 

Rock My Business loi RescSecille uuden visuaalisen ilmeen, joka kertoo RescSecin toiminnasta ja arvoista.

Ilmeen värimaailma mukailee tuttuja RescSecin värejä. Harmaan sävyt viestivät luotettavuutta ja viittaavat hyvin koulutettuun sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Keltainen väri tuo ilmeeseen raikkautta ja viestii tapahtumavieraiden onnistuneista elämyksistä. Keltainen väri yhdistetään iloon ja avoimuuteen.

R-kirjaimeen on yhdistetty risti, joka on turvan sekä ensiavun symboli. Se nostaa esiin RescSecin tuoman lisäarvoon tapahtumissa – Rescsec turvaa palveluillaan tapahtumavieraiden elämyksiä. R-symboli on myös yksinään tunnistettava elementti ja sitä voidaan käyttää yksinään markkinointimateriaaleissa. Typografian piirteet ovat hyvin rotevat ja tasapainoiset, mikä herättää luottamusta turvallisuuden ylläpidosta.

Kuvamaailma viestii elämyksistä ja onnellisista tapahtumavieraista. Kuvamaailmassa tuodaan esille erilaisia tapahtumia kohderyhmien mukaan. Kuvien värimaailma on pehmeä ja antaa yrityksestä helposti lähestyttävän, ihmisläheisen kuvan.

HAASTATTELUPYYNNÖT

Jari-Matti Toivonen, RescSec Oy, 040 670 9920
Janne Rauhala, Rock My Business, 050 573 8776, janne@rockmybusiness.fi

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

 Jos jokaisessa meissä asuisi pieni karvialainen, Porilla, Satakunnalla ja Suomella ei olisi mitään hätää!

Timo Aro, muuttoliiketutkija ja valtiotieteiden tohtori, Satakunnan Kansa 18.9.2019

Vieritä ylös