Skip to content

Uhmaamme tavallista

Uhmaamme tavallista

Päätimme panna asioissa toimeksi ja tehdä muutoksen. Muotoilimme oman busineksemme uudelleen. Teimme itsellemme, kuten olimme tehneet muiden yritystoiminnalle vuodesta 2011 lähtien. Panimme asiat rokkaamaan.

 

Yrityksemme on uudistunut ja kasvanut viisi vuotta sitten asettamamme tavoitteen mukaisesti: Olemme kuntien, yritysten, kiinteistön omistajien sekä kiinteistösijoitusyhtiöiden tärkein kiinteistö- ja businessmuotoilukumppani. Missionamme on ollut tehdä Suomen jokaisesta kunnasta, yrityksestä sekä kiinteistöstä haluttu, elinvoimainen ja tuottava.

Jotta olemme pystyneet toteuttamaan missiotamme, olemme pitäneet itsemme energisenä. Olemme pitäneet huolta itsestämme, jotta olemme kyenneet pitämään huolta ympärillämme olevista ihmisistä.

Olemme kasvattaneet asiantuntijuuttamme ymmärtämällä paremmin toimintaympäristömme sekä hyödyntäneet tietoa ja kokemuksia tarjoamalla erilaisia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Tiedostimme kiinteistöjen ja alueiden tarpeen palveluillemme.

Hyödynsimme tulevaisuuden tutkimusta ja megatrendien tarjoamia mahdollisuuksia liiketoimintamme kehittämisessä sekä asiakasprojektien toteuttamisessa.

Panostimme asiakaskokemukseen. Olemme kuunnelleet, ymmärtäneet ja auttaneet ihmistä. Olemme yllättäneet. Olemme pitäneet kiinni ihmisestä ja tehneet hänestä ikionnellisen. Rakkautemme erilaisiin ihmisiin on syventynyt. Olemme tiedostaneet eri asiakkaiden sekä kohteiden erilaisuuden ja yksilölliset vaatimukset. Olemme luoneet yksilöllisiä ja persoonallisia ratkaisuja. Tämän ansiosta olemassa olleet asiakkaat sitoutuivat meihin entistä vahvemmin. Laajensimme asiakaskuntaamme meille merkittäviin kohderyhmiin, joiden toiminta on kehittynyt tarjoamamme toimintamallin sekä lisäarvon myötä.

Alalla ja mediassa meitä kutsutaan edelläkävijöiksi. Olemme tehneet aktiivisesti keskustelunavauksia sekä ajankohtaisiin että tulevaisuuden aiheisiin liittyen.

Ihmiset ovat ylpeitä ollessaan osa meitä. Olemme saaneet asiantuntijoiksi ihmisiä, jotka osaamisellaan sekä persoonallaan ovat vieneet tarjoamamme asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Olemme ylläpitäneet yrityksemme menestyksen myötä ympäristöä, jossa henkilöstö on voinut toteuttaa intohimojaan. Olemme antaneet henkilöstön muokata työympäristöämme. Yritys on muovautunut ja kehittynyt asiakkaiden ja yritykseen sitoutuneen ihmisen myötä.

Olemme panostaneet palveluiden kehittämiseen sekä uusiin innovaatioihin, jotka olemme menestyksekkäästi tuotteistaneet ja kaupallistaneet. Tämän myötä olemme laajentuneet uusille liiketoiminta-alueille.

Olemme tässä tekemämme päätöksen, selkeän tavoitteen sekä kunnianhimomme ansiosta. Olemme tässä myös siksi, että meillä on ollut jatkuvasti rohkeutta ja näkemystä kehittää yritystä uudelle tasolle uusin avauksin ja kumppanein. Olemme aktiivisesti etsineet uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme – olemme löytäneet ja hyödyntäneet niitä. Olemme tehneet työtä unelmiemme eteen.

Rakennamme toimintaamme tulevaisuuden kautta. Elämme vuotta 2023.

Luomme menestystarinoita – uhmaamme tavallisia.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Voimme ilolla suositella RMB:tä luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, Hammaslääkäri, PlusTerveys Kokko-Dent

Scroll To Top