Siirry sisältöön

Uhmaamme tavallista

Uhmaamme tavallista

Päätimme panna asioissa toimeksi ja tehdä muutoksen. Muotoilimme oman busineksemme uudelleen. Teimme itsellemme, kuten olimme tehneet muiden yritystoiminnalle vuodesta 2011 lähtien. Panimme busineksen rokkaamaan.

 

Yrityksemme on uudistunut loppuvuonna 2018 asettamamme tavoitteen mukaisesti: Olemme kuntien, yritysten, kiinteistön omistajien sekä kiinteistösijoitusyhtiöiden tärkein kiinteistö- ja businessmuotoilukumppani. Missionamme on ollut tehdä Suomen jokaisesta kunnasta, yrityksestä sekä kiinteistöstä haluttu, elinvoimainen ja tuottava. Jotta olemme pystyneet toteuttamaan missiotamme, olemme pitäneet itsemme energisenä. Olemme pitäneet huolta itsestämme, jotta olemme kyenneet pitämään huolta ympärillämme olevista ihmisistä ja asiakkaista.

Olemme kehittäneet asiantuntijuuttamme ymmärtämällä paremmin toimintaympäristömme sekä hyödyntäneet tietoa ja kokemusta tarjoamalla persoonallisia ratkaisuja. Tiedostimme kiinteistöjen, kuntien ja yritysten tarpeen palveluillemme.

Olemme panostaneet palveluiden kehittämiseen sekä uusiin innovaatioihin, jotka olemme menestyksekkäästi tuotteistaneet ja kaupallistaneet. Tämän myötä olemme laajentuneet uusille liiketoiminta-alueille. Olemme tarjonneet osaamistamme meille merkittäville kohderyhmille, joiden toiminta on kehittynyt tarjoamamme toimintamallin sekä lisäarvon myötä.

Panostimme asiakaskokemukseen. Olemme kuunnelleet, ymmärtäneet ja auttaneet ihmistä. Olemme yllättäneet.

Olemme tässä tekemämme päätöksen, selkeän tavoitteen sekä kunnianhimomme ansiosta. Olemme tässä myös siksi, että meillä on ollut jatkuvasti rohkeutta ja näkemystä kehittää yritystä uudelle tasolle uusin avauksin ja kumppanein. Olemme aktiivisesti etsineet uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme – olemme löytäneet ja hyödyntäneet niitä. Olemme tehneet työtä unelmiemme eteen.

Nautimme nykyhetkestä. Rakennamme toimintaamme tulevaisuuden kautta.

Luomme menestystarinoita – uhmaamme tavallisia.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Rock My Business on vastannut odotuksiamme! Se, että meillä on yrityksemme hyvin tunteva, pysyvä yhteyshenkilö, on ollut avainasia menestykselliseen yhteistyöhön.

Hannu Tarkkio, Toimitusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut

Vieritä ylös