Siirry sisältöön

Toimistohotelli Wörkki – tila tähdille

Toimistohotelli Wörkki – tila tähdille

20.2.2019

Toimistohotelli Wörkki sijaitsee Asiantuntijakeskus BEPOPissa Porissa. Wörkkissä on mahdollisuus päästä hetkellisesti osaksi BEPOPin asiantuntijoita sekä kohdata omalle toiminnalle hyödyllisiä henkilöitä tai yrityksiä niin Wörkkissä kuin BEPOPin muissa tiloissa.

Wörkki tarjoaa työskentelymahdollisuuden henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat vaihtelua olemassa olevaan työtilaansa, joilla ei ole omaa työtilaa, tai jotka ovat käymässä kaupungissa ja tarvitsevat väliaikaisen työpisteen. Wörkki toimii lisätilana, tukikohtana tai ponnahduslautana maailmalle. Monimuotoinen työelämä kaipaa monimuotoista työympäristöä, joka mukautuu erilaisiin tarpeisiin ja työskentelytapoihin. Wörkkissä on kahdeksan työpistettä, jotka soveltuvat erilaiseen työskentelyyn yksin tai porukalla. 

 

 

Wörkkin kehittäminen, osana Asiantuntijakeskus BEPOPin kiinteistömuotoilua, on RMB Rock My Businekselle osa pitkäaikaista kumppanuutta OP Länsi-Suomen kanssa. RMB Rock My Busineksen tehtävänä on luoda Wörkkistä houkutteleva ja vetovoimainen paikka työskennellä ja ideoida.

 

”Luomme Wörkkin kautta uusia tähtiä ja tähtiyrityksiä businessmaailmaan sekä mahdollisesti myös Asiantuntijakeskus BEPOPin tiloihin”, kertoo RMB Rock My Busineksen Mari Asmala.

 

RMB Rock My Business luo Wörkkille parhaillaan uusia verkkosivuja sekä varausjärjestelmää, joissa tärkeässä roolissa ovat helppokäyttöisyys sekä visuaalisuus. Visuaalisuuden ja valokuvien avulla tuodaan Wörkkin tarina eloon ja tila esille inspiroivana sekä erilaiseen työskentelyyn soveltuvana työympäristönä. Uudistus on osa suurempaa kokonaisuutta Wörkkin kehittämisestä paikaksi, jossa voi toteuttaa unelmia ja kurottaa tähtiin.

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Rock My Business on vastannut odotuksiamme! Se, että meillä on yrityksemme hyvin tunteva, pysyvä yhteyshenkilö, on ollut avainasia menestykselliseen yhteistyöhön.

Hannu Tarkkio, Toimitusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut

Vieritä ylös