Toteutimme Pori Jazzin toimistotilat arvokkaassa Porin Raatihuoneessa

Toteutimme Pori Jazzin toimistotilat arvokkaassa Porin Raatihuoneessa

”Pori Jazz on kaupungille mittaamattoman arvokas brändi.

Hyvä brändi ei olekaan yhtä kuin yritys vaan koostuu monesta osasta. Yksi niistä on tarina. Sellainen Pori Jazzilta löytyy yhdistyksen perustamisesta ja Kirjurinluodon konserteista tämän päivän suurtapahtumaan.”
Anne Mäkelä, Satakunnan Kansa 8.6.2019

 

RMB:n sisustusarkkitehti Riia Rauhalaa suositeltiin Porin Raatihuoneelle muuttaneen Pori Jazzin uusien toimistotilojen toteuttajaksi. RMB:lle ja Rauhalalle suunnitteluprojektin toteuttaminen arvokkaalle brändille oli kunnia. On hienoa olla osa Pori Jazz -tarinaa.

Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne toivoi suunnittelun sekä hankintojen arvostavan ja mukailevan arvokasta kiinteistöä. Toiveena oli lisäksi vanhojen kalusteiden hyödyntäminen, mikäli suunnitelma sen sallii.

Yhteistyö Riia Rauhalan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Olemme tosi tyytyväisiä pienellä budjetilla toteutettuun lopputulokseen.

Miika Ranne

Suunnittelussa sekä tekstiili- ja kalustevalinnoissa huomioitiin toimistotilan, Raatihuoneelle tyypilliset historiaa huokuvat pinnat ja upea kaakeliuuni sekä tilan vanha jykevä vastaanottotiski. Vanhasta toimistosta sekä varastoista löydettiin käytettyjä kalusteita, joille tarjottiin uusi elämä uusissa tiloissa. Olemassa olevat käytetyt sekä tarvitut uudet kalusteet sijoiteltiin niin, että ne vastaavat käyttötarkoitusta, ja ovat edukseen sijoitetuissa paikoissa.

Tekstiilivalinnoissa verhojen ja mattojen osalta aulassa sekä toimistohuoneissa huomioitiin arvokkuus. Verhoratkaisut suunniteltiin sekä valmistettiin tiiviissä yhteistyössä ompelijan kanssa asiakkaalle ja kohteeseen sopiviksi. Pori Jazz –brändi näkyy olemassa olevien Pori Jazz –aiheisten somisteiden myötä.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme on sujunut loistavasti

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät