Willi Karvia

Willi Karvia Oy on omaleimainen Karvian kunnan omistama matkailun kehittämisyhtiö. Willi Karvia kokoaa kunnan palvelut yhteen, kehittää kunnan yritysyhteistyötä, tapahtuma- ja matkailutarjontaa, on mukana Geopark-yhteistyössä ja toteuttaa erilaisia hankkeita. 

Helmikuussa 2019 Karvian kunnan omistama matkailuyhtiö Willi Karvia Oy sekä RMB Rock My Business Oy aloittivat yhteisen matkan ja alkoivat kehittää persoonallista Karvian kuntaa. Vuonna 2023 yhteinen matka jatkuu edelleen.

Rock My Business on ollut ja on apuna muun muassa strategisessa suunnittelussa, brändin johtamisessa, markkinointitoimenpiteiden suunnittelijana ja toteuttajana sekä palveluiden ja konseptien kehittämisessä sekä tuotteistamisessa.

”Jos jokaisessa meissä asuisi pieni karvialainen, Porilla, Satakunnalla ja Suomella ei olisi mitään hätää!”
Timo Aro, muuttoliiketutkija ja valtiotieteiden tohtori, Satakunnan Kansa 18.9.2019

”Yllämainittu lause kuvaa hyvin sitä, mitä olemme yhteistyön kautta saavuttaneet. Karvian tunnettavuus on kasvanut moninkertaisesti vuosien aikana ja Willi Karvia -brändi tunnetaan hyvin laajasti ympäri maata. Matkailijoiden määrä on noussut ja myös kunnan nettomuutto on kääntynyt positiiviseksi. Matkailu ei tuo pelkästään kävijöitä, vaan se tuo myös uusia asukkaita kuntaan ja positiivinen vire vaikuttaa myös yrityselämään. Kiinteistökauppoja tehtiin paljon ja Karviaan oltiin valmiita sijoittamaan muun muassa kaksi kyläkoulua ja yksi rivitalo ovat vaihtaneet omistajaa. Yrittäjäkursseilla on ollut kymmeniä nuoria, joista osa on perustanut yrityksen Karviaan. Tulevaisuudenusko on selvästi lisääntynyt tämän toiminnan myötä. Iso kiitos tästä kuului kumppanillemme. Yhteistyö on ollut äärimmäisen mielenkiintoista ja tuonut paljon uutta. Yhteistyö Janne Rauhalan kanssa on ollut mutkatonta, tuotteliasta ja tämän lisäksi varsin hauskaa. Suosittelen lämpimästi muillekin yhteistyötä Rock My Busineksen kanssa.”
Tarja Hosiasluoma, Karvian kunnanjohtaja 

Lisätiedot:
Janne Rauhala
Liiketoiminnan kehittäjä
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi