High Peak sai raikkaat ja selkeät showroom-tilat

High Peak Finland Oy on kokenut ja ansioitunut asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen valikoimista löytyy keinot kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. High Peakin toiminta perustuu ratkaisujen hakemiseen, jotka he räätälöivät kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Yrityksen toimialoihin kuuluvat asiakas- ja mainoslahjat, tapahtumatuotteet ja brändituotteet. Merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Suomen Jääkiekkoliitto sekä WRC World Rally Championship. Ratkaisuhakuisena ammattilaisena High Peak suhtautuu jokaiseen haasteeseen positiivisesti, joka näkyy myös heidän omassa viestinnässään innostavuudella – ”haluamme rohkaista asiakkaitamme kokeilemaan uusia tapoja huomioida ja ylipäätään näkemään mahdollisuuksia uhkien sijaan”. High Peak on myös osa kansainvälistä mainostuotteisiin erikoistuneista yrityksistä koostuvaa WAGE Group-verkostoa, jonka jäseneksi on valittu kustakin maasta yksi johtava toimija.

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala suunnitteli High Peakin Espoon showroomin/ideanäyttelytilojen freesauksen ja esillepanoja sekä uuden Poriin avatun showroomin esillepanot.

Showroomien suunnittelujen lähtökohtana olivat yrityksen tuotteet. Toiveena oli saada tuotteet mahdollisimman houkuttelevasti esille. Näiden ohjaamana tila luotiin korostamaan tuotteita, ja tuomaan esille tuotteiden parhaat ominaisuudet.


Rock My Business/Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. He ovat helposti saatavilla sekä hoitavat työnsä nopeasti ja laadukkaasti. Rock My Business/Sisustusarkkitehti Riia Rauhala tukee omalla toiminnallaan High Peakin kasvutavoitteita.
Teijo Virtanen, toimitusjohtaja, High Peak