High Peak Oy

High Peak Oy

Raikkaat ja selkeät showroom -tilat laatua arvostavalle

Suunnittelimme Espooseen High Peakin showroomin. Toinen High Peakille suunnittelemistamme showroomeista sijaitsee Porissa.

Showroomin suunnittelu lähtee aina yrityksen tuotteista tai palveluista ja siitä, miten tuotteet saadaan tuotua mahdollisimman hyvin esille. Tila luodaan korostamaan tuotteita ja tuomaan esille tuotteiden parhaat ominaisuudet.

High Peakin showroomilla pääroolissa ovat heidän yrityslahjatuotteet, joita tiloissa on runsaasti esillä. Showroomiin luotiin eri alueet jokaiselle tuoteryhmälle, jotta suuresta tarjonnasta on helpompi löytää asiakasta kiinnostavat tuotteet. Jokaisen tuoteryhmän kohdalla mietittiin tarkkaan, miten tuoteryhmä voitaisiin tuoda mahdollisimman houkuttelevasti ja tuotetta korostavasti esille.

Showroom jaettiin selkeästi kolmeen ryhmään. Yksi suurimmista tuoteryhmistä on vaatteet ja asusteet, joita löytyy monta erilaista tyylikokonaisuutta. Showroomilla tuotiin esille mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja vaaterekeillä sekä seinälle asetettujen metallikehikoiden avulla. Seinille saatiin näin myös pienimpiä vaatteita näyttävästi esille.

Hauska yksityiskohta showroomilla on WRC-rallikuskien nimikirjoituksilla varustetut lippikset, jotka ovat löytäneet arvoisensa paikan.

Showroomin keskeiselle paikalle sijoitettiin oleskeluryhmä, jossa voi palaveerata rennosti ja samalla nähdä koko liiketilan. Yksi suuri tuoteryhmä on lifestyle -tuotteet, joiden määrä on tasaisesti kasvussa vuosittain. Lifestyle -tuotteet käsittävät kaikki sisustustuotteista elektroniikkaan ja astioihin. Yritykset antavat mielellään liikelahjoina tai hankkivat itselleen laadukkaita ja pitkään kestäviä tuotteita, joihin voidaan painattaa yrityksen logo. Näitä tuotteita on muun muassa nostettu esille valkoisille, neutraaleille pöytätasoille, jotka korostavat itse tuotetta.

 

Suuresta tilasta saatiin harmoninen ja selkeä, kun tilasuunnitteluun panostettiin sekä tuotteet tuotiin selkeinä tuoteryhminä esille. Tuotteet saavat ansaitsemansa huomion ja yleisilme on tyylikkään yksinkertainen vaikkakin runsas. High Peakin showroomeihin voit tutustua osoitteessa Sinikalliontie 3 A, 02630 Espoo sekä Itäpuisto 3, 28100 Pori.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Alkoks vähääkä kutittelee? Voitasko me auttaa sua jossai keskeneräises tai viä ajatusasteel olevas rojektis? Pist kertoe ongelmas ja me taataan et siihen löytyy ratkasu!

Pain täst ja sit räjähtää

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät.