Janne Rauhala Suomen Yrittäjien Mentorisi.fi -mentoriksi

Mentorisi.fi on Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitettu palvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa. Rock My Busineksen Janne Rauhala toimii palvelussa mentorin ominaisuudessa tarjoten liiketoiminnan kehittämis- ja brändäysosaamista.

Janne Rauhala on Rock My Busineksen yrittäjä-toimitusjohtaja sekä kiinteistö- ja businessmuotoilija. Projekteissaan Janne toimii muun muassa strategisena ja markkinointisparraajana yrityksille, kunnille sekä kiinteistöyhtiöille. Sparrauksen kohteena on tyypillisesti yrittäjä, toimitusjohtaja, kunnanjohtaja, hallitus tai johto-/ohjausryhmä. Sparraus sisältää muun muassa ideointia, tukea ja ohjausta. Janne hyödyntää sparrauskokemuksiaan mentorin roolissa Suomen Yrittäjien Mentorisi.fi-palvelussa. Janne mentoroi Satakunnan, Pirkanmaan, Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan alueella.

Mentoroitavana ovat esimerkiksi avainhenkilöt esimerkiksi kiinteistösijoitusyhtiöistä ja kiinteistöyhtiöistä sekä yrityksistä, joissa kaivataan apua strategiseen ja markkinoinnilliseen ajatteluun. Mentoroinnissa tärkeää on avoin ja luottamuksellinen suhde. Parhaimmillaan molemmat mentoroinnin osapuolet kehittyvät ja kasvavat sekä ammatillisesti että ihmisinä.

Ymmärsin mentoroinnin merkityksen vasta useiden yrittäjävuosien jälkeen. Olen kiitollinen omilta mentoreiltani saamastani kullanarvoisesta sparrauksesta ja ohjauksesta. Nyt on minun vuoroni jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin.
Janne Rauhala

Kysy lisää mentoroinnista:
Janne Rauhala
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi

Lue Mentorisi.fi-palvelusta. Tästä Janne Rauhalan sivulle.