Siirry sisältöön

Rock My Busineksen asiantuntemus osana Suomen Yrittäjien Mentorisi.fi-palvelua

Rock My Busineksen asiantuntemus osana Suomen Yrittäjien Mentorisi.fi-palvelua

Mentorisi.fi on Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitettu palvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa. Rock My Busineksen Janne Rauhala toimii palvelussa mentorin ominaisuudessa tarjoten strategia-, liiketoiminnan kehittämis-, palvelumuotoilu-, brändäys-, markkinointi-, asiakaskokemusosaamista.

Janne Rauhala on Rock My Busineksen yrittäjä-toimitusjohtaja sekä kiinteistö- ja businessmuotoilija. Projekteissaan Janne toimii muun muassa strategisena ja markkinointisparraajana yrityksille, kunnille sekä kiinteistöyhtiöille. Sparrauksen kohteena on tyypillisesti yrittäjä, toimitusjohtaja, kunnanjohtaja, hallitus tai johto-/ohjausryhmä. Sparraus sisältää muun muassa ideointia, tukea ja ohjausta. Janne hyödyntää sparrauskokemuksiaan mentorin roolissa Suomen Yrittäjien Mentorisi.fi-palvelussa. Janne mentoroi Satakunnan, Pirkanmaan, Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan alueella.

Mentoroitavana ovat esimerkiksi avainhenkilöt esimerkiksi kiinteistösijoitusyhtiöistä ja kiinteistöyhtiöistä sekä yrityksistä, joissa kaivataan apua strategiseen ja markkinoinnilliseen ajatteluun. Mentoroinnissa tärkeää on avoin ja luottamuksellinen suhde. Parhaimmillaan molemmat mentoroinnin osapuolet kehittyvät ja kasvavat sekä ammatillisesti että ihmisinä.


Kiinteistömuotoilu
on kiinteistön kehittämistä dataohjautuvan muotoilun keinoin. Kiinteistömuotoilussa kartoitetaan kiinteistön ongelmakohtia ja luodaan näihin ratkaisuja. Kiinteistömuotoilun ytimessä ovat kiinteistön toimintaympäristön ymmärtäminen. Kiinteistömuotoilun tavoitteena on luoda kiinteistöstä tuottava tai löytää sille ostaja tai oikeat toimijat.

Businessmuotoilu puolestaan on liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämistä dataohjautuvan muotoilun keinoin. Businessmuotoilussa kartoitetaan yrityksen ongelmakohtia ja luodaan näihin ratkaisuja. Businessmuotoilun ytimessä ovat yrityksen toiminnan ja toimintaympäristön ymmärtäminen.

 

Ymmärsin mentoreiden merkityksen vasta useiden yrittäjävuosien jälkeen. Olen kiitollinen mentoreiltani saamastani kullanarvoisesta sparrauksesta ja ohjauksesta. Nyt on minun vuoroni jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin.
Janne Rauhala

 

Lisätietoja: Janne Rauhala, 050 573 8776, janne@rockmybusiness.fi

Lue Mentorisi.fi-palvelusta. Tästä Janne Rauhalan sivulle.

 

Yhteistyömme saa kiinteistömme rokkaamaan

Halusimme kumppaniksemme henkilön, joka tulkitsee kiinteistöjen mahdollisuuksia ulkopuolisen silmin ja osaa yhdistää näkemykseen tehokkaimmat markkinoinnin keinot sekä toimenpiteet ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Janne Rauhalalla on vahvat näytöt kiinteistöjen konseptoinnista ja profiloinnista sekä tuottavuuden kasvattamisesta.

Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

Vieritä ylös