Siirry sisältöön

Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala valittiin kehittämään LSK Business Parkin 420 hehtaarin suuruista aluetta Kauhavalla

Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala valittiin kehittämään LSK Business Parkin 420 hehtaarin suuruista aluetta Kauhavalla

17.5.2021

LSK Business Park Oy valitsi kiinteistöjensä, entisen Kauhavan Lentosotakoulun alueen, kehittämisen avuksi kiinteistömuotoilija ja ekonomi Janne Rauhalan, RMB Rock My Business Oy. Yhteistyön tavoitteena on luoda alueelle kiinteistökonsepti ja -profiili, jotka ohjaavat LSK Business Parkin kehittämistä, käyttöä sekä profiiliin sopivien vuokralaisten ja käyttäjien hakua. Näiden toimenpiteiden avulla LSK Business Parkin vuokra- ja käyttöastetta kasvatetaan. Muodostettavan kiinteistökonseptin myötä syntyy myös ajatus siitä, onko kiinteistömassassa rakennuksia ja alueita, joita ei kannata säilyttää.

”Halusimme kumppaniksemme henkilön, joka tulkitsee kiinteistöjen mahdollisuuksia ulkopuolisin silmin ja osaa yhdistää näkemykseen tehokkaimmat markkinoinnin keinot sekä toimenpiteet ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Janne Rauhalalla on vahvat näytöt kiinteistöjen konseptoinnista ja profiloinnista sekä tuottavuuden kasvattamisesta.”

Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

 

Kiinteistömuotoilun kohteena on koko LSK Business Parkin 420 hehtaarin maa-alue sekä sen alueella olevat 60 rakennusta (45 000m2). Tällä hetkellä LSK Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten ja tapahtumien käyttöön: toimisto-, teollisuus- ja kokoustiloja, juhlasalin, auditorion, modernin suurtalouskeittiön sekä majoitusta 500 henkilölle. LSK Business Parkin alueella on myös yksi Suomen suurimmista ja pisimmistä lentokentistä.

 

Alueen rakentaminen on aloitettu 1920-luvulla sotilasilmailun tarpeisiin. Vuosien 2012-2015 aikana toteutetun puolustusvoimauudistuksen myötä Kauhavan lentosotakoulu lakkautettiin ja alueen omistus siirtyi LSK Business Park Oy:lle vuoden 2015 alussa. Lähitulevaisuudessa alueella järjestetään muun muassa Kauhava Motor Show, Herättäjäjuhlat, Suviseurat sekä Jukolan viesti. Lentokentän kiitoradalle on myös rakennettu maailmanennätysaikataululla valmistunut kiihdytysrata.

 

Lisätietoja:

Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

050 570 8654

mika.marjamaki@lskbusinesspark.fi

 

Janne Rauhala, kiinteistömuotoilija, RMB Rock My Business Oy

050 573 8776

janne@rockmybusiness.fi

 

Kiinteistömuotoilu on kiinteistön tuottavuuden kasvattamista.
Kiinteistömuotoilussa tuottamattomalle kiinteistölle luodaan uusi kiinteistökonsepti, jonka avulla kiinteistön toimintaa kehitetään tuottavammaksi (vuokra-aste ja/tai käyttöaste kasvaa sekä ylläpitokulut laskevat) tai sille kyetään täsmähakemaan oikea ostaja. Kiinteistömuotoilussa kehitetään kokonaisuutta, ei pelkästään yksittäisiä osa-alueita. Kiinteistömuotoilussa yhdistyvät kova data sekä pehmeät arvot.
Kiinteistömuotoiluasiakkaita ovat muun muassa kunnat, kiinteistösijoitusyhtiöt ja kiinteistöjen omistajat. Kohteita ovat muun muassa maa-alueet, rakennusryppäät, rakennukset ja tilat.
Kiinteistömuotoilu on RMB Rock My Business Oy:lle rekisteröity tavaramerkki.

 

 

Yhteistyömme sujui loistavasti

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät

Vieritä ylös