Omakotitalo 185 m2, Pori

KOHDE
Omakotitalo 185 m2

SIJAINTI
Porin 2018 asuntomessualue

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
Suunniteltu 2017-2018, valmistunut 2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Messusisustus asuntoon muuttavalle perheelle.

SISUSTUSARKKITEHDIN ROOLI PROJEKTISSA
Irtokalystelayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, kalustevalinnat, osittaiset seinäpintojen väri- ja pintamateriaalivalinnat, tekstiilisuunnittelu, messusomistuksen toteutus yhteistyössä Pentik Oy:n kanssa, projektinhoito sisustuksen osalta

KUMPPANIT
Pentik Oy, Art4U, Vepsäläinen

Sopivasti lempeä
Jylhästä ja modernista kivitalosta luotiin kutsuvan kodikas pesä. Lammi-Kivitalojen yksikerroksinen koti, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi Kirsti Kanerva, on nelihenkisen perheen tukikohta. Casakivestä muotoutui yllättävä ja lämminhenkinen, kaikille perheenjäsenille sopiva koti. Sain suunnitteluideologiaani syvyyttä keskusteluilla perheen kanssa.

Kohteeseen tehtiin irtosisustussuunnittelu ja suunniteltiin osa pinnoista. Mittava huonekorkeus ja suuret ikkunat toivat haasteita akustiikalle sekä aurinko- ja näkösuojalle. Kattoon asennetut akustiikkalevyt sitoivat kaikumisen tehokkaasti ja mittatilausverhoilla saatiin aikaan yksityisyyden tuntu. Casakiven sisustuksessa on käytetty Pentikin tuotteita, Pentikin toimien kohteen sisustajana.

Suunnittelun ydin keskittyi perheen huomioonottamiseen jokaisessa pienessäkin asiassa. Kauniit kalusteet, soljuva akustiikka ja viimeiseen asti viritetty valaistus terästävät kodikkuutta.
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

Tutustu tarkemmin kohteeseen täältä.

Kysy lisää omakotitalon sisustussuunnitteluprojektista:
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala
050 016 4099
riia@riiarauhala.fi