Willi Karvia Oy & Kammista Skantziin – Taiteiden reitti tunnetuksi -hanke palkittiin Lumovoima-palkinnolla

Willi Karvia Oy ja Taiteiden reitti Kammista Skantziin palkittiin Leaderin 25-vuotisjuhlassa Lumovoima-palkinnolla. Lumovoiman perusteena oli lähtemätön vaikutus maaseudulla vieraileville.

Taiteiden reitti Kammista Skantziin on kahden kunnan, Kauhajoen ja Karvian, alueilla sijaitseva reitti, jolla pääsee vierailemaan viidessä upeassa kohteessa: Kammi-kylässä, Alpon savannilla, Annen Taidekahvilassa, Karvian kirkossa ja ulkomuseoalueella sekä Kulttuurikeskus Skantzissa. Jokainen kohde on täynnä yksityiskohtaista ja uniikkia taidetta. Reitin pituus on 37 kilometriä. Taiteiden reitti sai Suomen virallisen matkailutie -statuksen keväällä 2021.

Rock My Business on kehittänyt Taiteiden reitti -konseptia Karvian kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoman ideasta lumoavaksi kokonaisuudeksi yhdessä kunkin kohteen sekä kunnan aktiivisten henkilöiden kanssa. Rock My Busineksen luomuksia ovat myös Taiteiden reitin brändi-ilme ja visuaalinen konsepti, verkkosivut sisältöineen sekä Taiteiden reitti – Suomen virallinen matkailutie -symboli.

Leader-hankkeen avulla reitille luotiin yhteinen ilme, parannettiin löydettävyyttä ja luotiin kohteille sisältöä matkailukauden pidentämiseksi. Taiteiden reitti on kehittynyt huimin askelin eteenpäin: matkan varrelle on tullut uusia toimijoita, ja reitti on saanut virallisen matkailutie -statuksen. karhuseutu.fi

Tutustu Taiteiden reittiin: taiteidenreitti.fi