Riia Rauhalasta AJK-sisustussuunnittelijakoulutuksen vastuukouluttaja

AJK-Jatkokoulutuksen toimitusjohtaja Iris Heikkonen otti Sisustusarkkitehti Riia Rauhalaan yhteyttä keväällä 2022. AJK-Jatkokoulutuksen pitkäaikainen sisustussuunnittelukoulutuksen vastuukouluttaja Sirkka Eronen oli eläköitymässä ja jäämässä pois kouluttajan toimesta. AJK-Jatkokoulutus tahtoi Riian sisustussuunnittelijakoulutuksen uudeksi vastuukouluttajaksi. Asiaan perehdyttyään ja harkittuaan Riia otti tehtävän vastaan. Riia uskoo uuden pestin tuovan uutta näkökulmaa ja inspiraatiota myös hänen omiin tila- ja sisustussuunnittelutöihinsä.

Koulutuksesta saa uutta ammattitaitoa ja intoa työhön tai kipinän siirtyä koulutuksen myötä sisustussuunnittelualalle. Sisustussuunnittelijan koulutus soveltuu hyvin muun muassa erilaisissa kaupallisissa ja suunnittelutehtävissä toimiville, joiden työnkuvaan kuuluu sisustussuunnittelu tai näihin tehtäviin aikoville.

Sisustussuunnittelijan koulutus kestää reilun vuoden ja opetus toteutetaan lähipäivin (Helsinki) sekä etäkoulutuksin. Riia pitää kouluttajana roolissa erityisen tärkeänä lähipäivien tapaamisia opiskelijan oppimisen kannalta, koska itse työ on asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja toimittajien säännöllistä kontaktointia sekä kohtaamisia.

Riia uskoo, että hän tulee tapaamaan koulutuksen myötä mahtavia persoonia, jotka hoitavat intohimolla sisustussuunnittelijan opintojaan. 

Ensimmäinen ryhmä on aloittanut opintonsa 2.2.2023.

Tutustu AJK-Jatkokoulutuksen kouluttajiin.

Tutustu AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelijan koulutukseen.

Kysy lisää AJK-sisustussuunnittelijakoulutuksesta:
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala
050 016 4099
riia@riiarauhala.fi