Sisustusarkkitehti Riia Rauhala suunnitteli Prizztech Oy:n toimistotilat 350 m2

Prizztech Oy on elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. prizz.fi

Suunnittelun tavoitteena oli tilojen tila- ja sisustussuunnittelu siten, että ne muodostavat yhtenäisen ja selkeän kokonaisuuden. Tavoitteena oli lisäksi luoda Prizztechille toimintaympäristö, joka mahdollistaa ergonomisen toiminnan työntekijöille sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tiloissa vieraileville.

Prizztechin uudet tilat remontoitiin entisiin Satakunnan Viikon ja sen vieressä toimineen karaoke-baarin tiloihin. Tilojen monimuotoisuus loi omat haasteet suunnittelulle. Asiakkaan toive oli saada erillisiä työhuoneita ja työskentelytiloja yksittäisille työntekijöille sekä pienille ja isommille tiimeille. Tilasuunnittelulla luotiin toimiva ja asiakkaan tarpeet kattava pohjaratkaisu. Sisustussuunnittelulla korostettiin rakennuksen arkkitehtuuria ja tuotiin Pizztechin brändi-ilmettä esille.

Sisustusarkkitehdin rooli projektissa oli toiminnallisuuden ja tilanjaon suunnittelu, kalustelayoutin suunnittelu, irtokalustesuunnittelu sekä pintojen väri- ja materiaalisuunnittelu.

Kysy toimistotilojen tila- ja sisustussuunnittelusta:
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala
050 016 4099
riia@riiarauhala.fi

Lue lisää Sisustusarkkitehti Riia Rauhalasta.