Siirry sisältöön

Willi Karvia Oy valitsi Rock My Busineksen markkinointikumppaniksi

Willi Karvia Oy valitsi Rock My Busineksen markkinointikumppaniksi

5.6.2019

Karvian kunnan omistama matkailuyhtiö Willi Karvia Oy sekä RMB Rock My Business Oy:n aloittivat yhteisen matkan kohti persoonallisinta sekä pölöhöintä kotimaan matkailukohdetta.

 

RMB Rock My Busineksen tehtävänä on Willi Karvia -brändin vahvistaminen. Kuluvan vuoden aikana toteutetaan vaiheittain eri teemoihin perustuvaa kunta-, matkailu- ja palveluliiketoimintamarkkinointia RMB:n toteuttaman markkinointistrategian mukaisesti. Kevään aikana on jo ehditty toteuttaa verkkosivu-uudistus, mainosvalokuvauksia, videotuotantoa sekä huikean willikarvialaisen talkootyön taidonnäytteen Kulttuurikeskus Skantzin ennakko- ja tapahtumamarkkinointi. Parhaillaan RMB luo willikarvialaisten palveluntarjoajien kanssa yhdessä heidän toimintaansa edistävää sisältöä.

Kumppanuuden yhtenä tavoitteena on luoda palvelupaketteja, jotka kehittävät Willi Karvian yritysten yhteistyötä ja houkuttelevat matkailijoita sekä vierailijoita palvelukokonaisuuksien käyttäjiksi. Tärkeässä roolissa on myös Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark-yhteistyötä edistävät toimenpiteet.

Willi Karvia on täynnä henkeäsalpaavia ja lumoavia nähtävyyksiä. Lisäksi willikarvialaisista tapahtumista on tullut Willitys, joka näkyy ja kuuluu muun muassa ympäri Satakuntaa, Pirkanmaata sekä Etelä-Pohjanmaata. Willikarviaan voi lähteä päiväksi tai jäädä vaikka asumaan. Kaikki metsätiet johtavat Willi Karviaan.


Willi Karvia –brändin vahvistaminen on lähtenyt upeasti liikkeelle. On ollut mahtava huomata koko kunnan aktiivisuus niin asukkaiden kuin paikallisten yritysten ja yhdistystenkin osalta. Willi Karvia -brändi vahvistaa olemassa olevia karvialaisia, mutta koskettaa vahvasti myös vielä tällä hetkellä muualla asuvia karvialaislähtöisiä henkilöitä. Willi Karvia aikaansaa niin vahvan tunteen, että se ei tuo pelkästään matkailijoita kuntaan, vaan myös paluumuuttajia sekä täysin uusia willikarvialaisia – ympäri vuoden.

Tutustu Willi Karviaan.

 

 

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti.

Satakunnan Yrittäjien jäsenkehitys on ollut positiivisessa kasvussa ja suunnitelmallisella viestinnällä sekä markkinoinnilla on varmasti osuutensa asiaan. Kiitos RMB!

Viestintäsuunnittelija Noora Aaltonen ja toimitusjohtaja Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjät

Vieritä ylös