Sisustusarkkitehti Riia Rauhala vastaa Kahvila-Ravintola Bepopin tilojen suunnittelusta

Kahvila-Ravintola Bepopin yläkerran tilat uudistetaan. Suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehti Riia Rauhala ja rakennustyöt toteuttaa Rakennuspalvelu Jalonen & Uusitalo.

Ravintolakokemus muuttuu nautinnollisemmaksi uudistuksen myötä, kun tilat käyvät läpi mittavan muodonmuutoksen. Tulevaisuudessa asiakkaat voivat nauttia herkullisista makuelämyksistä entistä viihtyisämmissä ja toimivammissa tiloissa.

Uudistuksessa keskitytään tilojen kaikkiin pintoihin, valaistukseen ja linjastoihin, jotta tilat hehkuvat raikkautta ja nykyaikaisuutta. Ravintolan seinäpintoja päivitetään, lattiamateriaalit uusitaan ja linjasto- ja tiskikalusteet vaihdetaan tuomaan tiloihin modernia ilmettä. Projektin pääsuunnittelija, Riia Rauhala, korostaa, että valaistuksella on merkittävä rooli, sillä se luo miellyttävän ja tunnelmallisen ilmapiirin. Valaistus on suunniteltu tuomaan optimaalisen valaistuksen ravintolan eri tarpeisiin.

”Tämän uudistuksen tavoitteena on parantaa ravintolan toimivuutta ja houkuttelevuutta. Siksi päivitämme myös linjastot varmistaaksemme sujuvan palvelun ja laadukkaan ravintolakokemuksen jokaiselle asiakkaalle”, Riia Rauhala kommentoi.

Uudistuksen odotetaan valmistuvan 12.4. mennessä, jolloin asiakkaat voivat astua uusiin tiloihin.