Siirry sisältöön

Kupariteollisuuspuisto

Kupariteollisuuspuisto

Kansainvälisen teollisuusalueen brändin rakentaminen

Kupariteollisuuspuisto on 100 hehtaarin kokoinen teollisuuspuisto Kokemäenjoen varrella Porissa. Kupariteollisuuspuistossa toimii useita kansainvälisiä yrityksiä sekä niiden yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita, jotka tarjoavat alansa huippuosaamista sekä tekevät yhteistyötä kuparin jalostamisen saralla. Henkilöstöä alueella on yhteensä noin 1 400. Kupariteollisuuspuiston merkittävimmät yritykset ovat Aurubis, Boliden, Cupori, Luvata sekä Outotec.

 

LÄHTÖTILANNE

  • Kupariteollisuuspuisto-brändiä ei ollut olemassa
  • Kupariteollisuuspuisto miellettiin vanhaan Outokumpu-aikakauteen ja -nimeen
  • Kupariteollisuuspuisto kokonaisuutena ei ollut houkutteleva työympäristö

ROCK MY BUSINEKSEN ROOLI

  • Businessmuotoilija
    • Kupariteollisuuspuisto brändin rakentaminen sis. brändi-ilme ja verkkosivut
    • Projektin ohjausryhmän (sis. Aurubis, Boliden, Cupori, Luvata, Outotec, 247 Satakunnan Turvapalvelut sekä Rock My Business) koordinaattorina toimiminen

Kupariteollisuuspuistolla on suuri taloudellinen vaikutus Porissa, ja se on myös hyvin merkittävä työllistäjä. Alueen monimuotoisuus ja monipuolisuus kaikkine yrityksineen ei ole ollut tarkoin tiedossa niin porilaisille kuin alueella toimiville sidosryhmillekään. Alueesta haluttiin luoda yhtenäinen kokonaisuus, joka esittäytyy upeana naapurina lähialueen asukkaille, ja joka houkuttelee entistä paremmin uusia työntekijöitä sekä kumppaneita.

Helposti lähestyttävä kokonaisuus

Kupariteollisuuspuisto hahmottuu brändäyksen myötä vaivattomammin kuin ennen ja on helpommin lähestyttävä. Rock My Business toteutti Kupariteollisuuspuiston brändi-ilmeen, markkinointimateriaalit sekä responsiiviset verkkosivut. Sivuille otetuissa valokuvissa korostuu brändin visuaaliseen ilme, vastuullisuus sekä alueen toimijoiden tiivis yhteistyö. Sivuille toteutettiin myös vierailijoiden perehdytysvideo, joka korostaa Kupariteollisuuspuistolle tärkeitä arvoja, kuten turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Rock My Business toimi brändinrakennusprojektin koordinoijana ja johti projektia. Projektin myötä alueen huippuosaajien yhteisö korostuu ja kokonaisuus hahmottuu kirkkaammin. Kehitys- ja ylläpitotyö brändin osalta jatkuu edelleen.

”Haastavan ja monimuotoisen teollisuustoimialan ymmärtäminen kuuluu ydinosaamiseemme. Yhtenäistämme ja selkeytämme viestintää, jotta asiakkaalle tärkeät kohderyhmät ymmärtävät alueen toiminnan sekä sen tarjoamat edut ja hyödyt.”

Janne Rauhala, RMB Rock My Business

 

Kysy lisää businessmuotoilusta:

Janne Rauhala, 050 573 8776 janne@rockmybusiness.fi

Yhteistyömme sujui loistavasti

Rock My Business on vastannut odotuksiamme! Se, että meillä on yrityksemme hyvin tunteva, pysyvä yhteyshenkilö, on ollut avainasia menestykselliseen yhteistyöhön.

Hannu Tarkkio, Toimitusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut

Vieritä ylös