Siirry sisältöön

LSK Business Park

LSK Business Park

Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala kehittää LSK Business Parkin 420 hehtaarin suuruista aluetta Kauhavalla

Yhteistyön tavoitteena on luoda alueelle kiinteistökonsepti ja -profiili, jotka ohjaavat LSK Business Parkin kehittämistä, käyttöä sekä profiiliin sopivien vuokralaisten ja käyttäjien hakua. Näiden toimenpiteiden avulla LSK Business Parkin vuokra- ja käyttöastetta kasvatetaan. Kiinteistökonseptin myötä syntyy myös ajatus siitä, onko kiinteistömassassa rakennuksia ja alueita, joita ei kannata säilyttää.

 

”Halusimme kumppaniksemme henkilön, joka tulkitsee kiinteistöjen mahdollisuuksia ulkopuolisin silmin ja osaa yhdistää näkemykseen tehokkaimmat markkinoinnin keinot sekä toimenpiteet ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Janne Rauhalalla on vahvat näytöt kiinteistöjen konseptoinnista ja profiloinnista sekä tuottavuuden kasvattamisesta.”
Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

 

Kiinteistömuotoilun kohteena on koko LSK Business Parkin 420 hehtaarin maa-alue sekä sen alueella olevat 60 rakennusta (45 000m2). Tällä hetkellä LSK Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten ja tapahtumien käyttöön: toimisto-, teollisuus- ja kokoustiloja, juhlasali, auditorio, modernin suurtalouskeittiön sekä majoitusta 500 henkilölle. LSK Business Parkin alueella on myös yksi Suomen suurimmista ja pisimmistä lentokentistä.

 

Alueen rakentaminen on aloitettu 1920-luvulla sotilasilmailun tarpeisiin. Vuosien 2012-2015 aikana toteutetun puolustusvoimauudistuksen myötä Kauhavan lentosotakoulu lakkautettiin ja alueen omistus siirtyi LSK Business Park Oy:lle vuoden 2015 alussa. Lähitulevaisuudessa alueella järjestetään muun muassa Herättäjäjuhlat, Suviseurat sekä Jukolan viesti. Lentokentän kiitoradalle on myös rakennettu maailmanennätysaikataululla valmistunut kiihdytysrata.

 

Kysy lisää kiinteistömuotoilusta:

Janne Rauhala, 050 573 8776, janne@rockmybusiness.fi

Yhteistyömme sujui loistavasti

 Jos jokaisessa meissä asuisi pieni karvialainen, Porilla, Satakunnalla ja Suomella ei olisi mitään hätää!

Timo Aro, muuttoliiketutkija ja valtiotieteiden tohtori, Satakunnan Kansa 18.9.2019

Vieritä ylös