LSK Business Park

Kiinteistömuotoilija Janne Rauhala kehittää LSK Business Parkin 420 hehtaarin suuruista aluetta Kauhavalla

Yhteistyön tavoitteena on luoda alueelle kiinteistökonsepti ja -profiili, jotka ohjaavat LSK Business Parkin kehittämistä, käyttöä sekä profiiliin sopivien vuokralaisten ja käyttäjien hakua. Näiden toimenpiteiden avulla LSK Business Parkin vuokra- ja käyttöastetta kasvatetaan. Kiinteistökonseptin myötä syntyy myös ajatus siitä, onko kiinteistömassassa rakennuksia ja alueita, joita ei kannata säilyttää.

”Halusimme kumppaniksemme henkilön, joka tulkitsee kiinteistöjen mahdollisuuksia ulkopuolisin silmin ja osaa yhdistää näkemykseen tehokkaimmat markkinoinnin keinot sekä toimenpiteet ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Janne Rauhalalla on vahvat näytöt kiinteistöjen konseptoinnista ja profiloinnista sekä tuottavuuden kasvattamisesta.”
Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy

Kiinteistömuotoilun kohteena on koko LSK Business Parkin 420 hehtaarin maa-alue sekä sen alueella olevat 60 rakennusta (45 000m2). Tällä hetkellä LSK Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten ja tapahtumien käyttöön: toimisto-, teollisuus- ja kokoustiloja, juhlasali, auditorio, modernin suurtalouskeittiön sekä majoitusta 500 henkilölle. LSK Business Parkin alueella on myös yksi Suomen suurimmista ja pisimmistä lentokentistä.

Alueen rakentaminen on aloitettu 1920-luvulla sotilasilmailun tarpeisiin. Vuosien 2012-2015 aikana toteutetun puolustusvoimauudistuksen myötä Kauhavan lentosotakoulu lakkautettiin ja alueen omistus siirtyi LSK Business Park Oy:lle vuoden 2015 alussa. Lähitulevaisuudessa alueella järjestetään muun muassa Herättäjäjuhlat, Suviseurat sekä Jukolan viesti. Lentokentän kiitoradalle on myös rakennettu maailmanennätysaikataululla valmistunut kiihdytysrata.

Lisätiedot:
Janne Rauhala
Liiketoiminnan kehittäjä
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi